0:00 / 0:07

Corolla Cross

Ko izzivi postanejo užitek.

Sestavite si avtomobil za svoje življenjske dogodivščine.

Povsem nova Toyota Corolla Cross nudi vam in vašim najdražjim vse, kar je potrebno za spopadanje z nepredvidljivimi preobrati družinskega življenja. Zahvaljujoč izjemno nizki porabi goriva, zmogljivemu štirikolesnem pogonu in prostorni kabini z intuitivno tehnologijo Corolla Cross ponuja vse, kar potrebujete, da se vrnete na voznikov sedež.

CX0003a_22_VER2
Platišča
Žarometi LED
Vozne lastnosti
Panoramska streha
Poudarjeni blatniki

Platišča

CX3014_VER1

Na voljo je edinstvena kombinacija športnih in elegantnih 18-palčnih aluminijastih platišč, ki se odlično podajo atletskemu značaju Corolle Cross.

Žarometi LED

CX3002_VER1

Z močnimi LED žarometi boste vi in vaša družina opremljeni za vse scenarije od zore do mraka, bodisi na terenu ali na šolskem teku.

Vozne lastnosti

CX2004a_22_VER1

Visok položaj za volanom je značilen za športne terence. V vsakem trenutku zagotavlja boljši pregled nad dogajanjem na cesti, poleg tega pa omogoča bolj bolj samozavestno vožnjo.

Panoramska streha

CX2002a_VER1

Panoramska streha popestri vsako vožnjo in v malih radovednežih vzbudijo zanimanje, s katerim se vključijo v zunanji svet.

Poudarjeni blatniki

CX3001a_VER1

Tridimenzionalna zasnova sprednjih in zadnjih blatnikov daje Corolli Cross prefinjen, a hkrati mogočen izgled, ki privablja poglede.

Zasnovana za vsakdanje družinsko življenje

Corolla Cross na obraze riše nasmehe. To je družinski avtomobil, v katerem se robustnost prepleta z intuitivnostjo. To je športni terenec za vsak dan.

Ker je vaš tovor dragocen

Ker je vaš tovor dragocen

Le malo stvari je tako nepredvidljivih kot družinsko življenje. Na srečo je Corolla Cross opremljena, da se spopade z vsemi izzivi, ki se vam pojavijo.
Tehnologija za prihodnost

Tehnologija za prihodnost

Ne glede na to, ali se boste odpravili na daljše potovanje ali  vam bo pripadla vloga taksista vaših otrok, vas sodobna tehnologija vedno udobno pripelje do cilja.
  • Samozavest, s katero greste lahko kamorkoli.

    Hibridni pogon 5. generacije, s katerim je opremljena Corolla Cross, vas nikoli ne bo pustil na cedilu. Pametni štirikolesni pogon je pripravljen na vse izzive.

Simplify everyday

Poenostavite si vsak dan

Ob številnih obveznostih je vedno dobrodošlo, da imate vse na enem mestu. Aplikacija MyT na vašem pametnem telefonu naredi točno to. Ponuja pametno povezljivost med vašim pametnim telefonom in avtomobilom. Aplikacija MyT naredi vse, od načrtovanja vaše poti domov do pošiljanja posodobitev servisnega vzdrževanja in obvestil. Funkcija nasvetov za optimalen izkoristek hibridnega sistema analizira vašo vožnjo in vam pove, kako lahko z načinom vožnje zmanjšate porabo goriva. Predvsem pa aplikacija MyT naredi vožnjo bolj zabavno.
Simplify everyday
Odkrijte več

Corolla Cross Galerija

  • Toyota Corolla Cross ponuja nova doživetja

    Corollo Cross lahko spoznate tudi z našo aplikacijo, ki deluje na načelih navidezne resničnosti. Prenesite aplikacijo in si oglejte, kako je videti iz vseh zornih kotov na vašem dovozu, v vaši garaži ali celo v vaši dnevni sobi. Za prenos aplikacije lahko obiščete App Store ali Google Play Store s pomočjo spodnjih povezav.

  • Experience Toyota Corolla Cross