Toyotine rešitve za varnost

Z nami ste v varnih rokah
Življenjska pot je dolga, nepredvidljiva ter čudovita. Da bi tako tudi ostalo, vam Toyota nudi varnost in zaščito pri vožnji. Desetletja avtomobilističnega znanja in izčrpne skupne raziskave zagotavljajo, da vsako novo Toyotino vozilo ni samo pripravljeno na akcijo, ampak se nanj lahko zanesete, ko ga najbolj potrebujete – tudi takrat, ko mislite, da ni tako.
Zaščita pred nevarnostjo
Pri vožnji se instinktivno zanašate na tri sposobnosti: zaznavanje, presojanje in manevriranje. Nova Toyotina vozila pri tem voznikom pogosto pomagajo, brez da bi se vozniki tega sploh zavedali, in sicer s preprečevanjem potencialno nevarnih situacij. Ti »aktivni« elementi, vključno z ABS, pomočjo pri zaviranju, sistemom proti zdrsu pogonskih koles in bolj naprednim paketom Toyota Safety Sense, zdaj predstavljajo velik del dela, ki ga na področju varnosti opravljamo pri Toyoti, pri čemer je naš končni cilj odprava prometnih nesreč in ustvarjanje varnejšega voznega okolja za vsakogar.
Zaščita pred nevarnostjo
Naše napredne tehnologije Safety Sense

Da bi zagotovili občutek varnosti in zanesljivosti za volanom pri kakršnih koli pogojih, smo razvili paket Toyota Safety Sense, ki združuje vrsto novih in naprednih sistemov aktivne varnosti, ki zagotavljajo, da vsi Toyotini modeli dosežejo najvišjo oceno 5 zvezdic organizacije Euro NCAP ter vas in potnike zaščitijo pred nevarnostmi.
 

Pripravljeni na vse
Da bi nenehno izboljševali funkcionalnosti, kot so ogrodje karoserije z območji za porazdelitev sil trka, potniški prostor, zračne blazine, varnostni pasovi in sedeži, ki zmanjšajo poškodbe vratu, poustvarjamo trke na podlagi dejanskih podatkov o nesrečah, izvajamo obsežno analizo in ciljamo na najvišje varnostne rezultate, medtem ko izpolnjujemo ali presegamo mednarodne varnostne standarde in vrednotenja.