NOVI YARIS CROSS HYBRID ELECTRIC

NOVI YARIS CROSS HYBRID ELECTRIC

Od 119 € / mesec

LUNA 1,5 Hybrid Electric (85 KW / 116 KM)

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Avto Aktiv d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

NOVI YARIS CROSS HYBRID ELECTRIC

Toyota Easy financiranje
AKCIJSKA PONUDBA / 18.850 €
MALOPRODAJNA CENA: 20.900 €MESEČNI OBROK / 119 € / MESECIz Yaris Cross Hybrid Electric opreme Luna izpostavljamo:

• Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense 2®
• Brezstopenjski samodejni menjalnik
• EV način delovanja (samo na električni pogon)
• Toyota Touch 2 multimedijski prikazovalnik z 17,8 cm na dotik občutljivim barvnim zaslonom
• Električno nastavljivi ogrevani zunanji ogledali v barvi vozila z vgrajenima smernikoma
• LED kombinirane zadnje luči

Odpeljite vašo Toyoto in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.
Zaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramoPovežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času.
Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo.
slide 5 AVTO AKTIV, Nova Gorica
Jože Ipavec
+386 53 306 071
prodaja.toyota@avto-aktiv.si
slide 5 AVTO AKTIV, Nova Gorica
Suzana Mozetič
+ 386 65 601 345
suzana.mozetic@avto-aktiv.si
Spoznajte več


Brezplačno preizkusite


Pošljite povpraševanje


Ceniki in katalogi  


*Cena velja za Yaris Cross 1,5 Hybrid Electric, Luna, brez AWD.

Izračun je informativne narave in ni zavezujoči za sklenitev posla. Mesečni obrok je izračunan na osnovi prodajne cene v višini 18.850 EUR, trajanju financiranja 60 mesecev, skupnem začetnem plačilu 4.310,48 EUR in zadnjem povečanem obroku v višini 9.823 EUR. Povečan obrok je izračunan na osnovi predpostavke, da bo z vozilom prevoženih 10.000 km letno. Efektivna obrestna mera (EOM) je 4,26% in temelji na fiksni obrestni meri. *Hibridni bonus 2.050 EUR vključuje popust na financiranje Toyota.

 
Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Avto Aktiv d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.