PROACE CITY


Poraba
od

5,3

l/100 km

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

Kompaktni kombi, ki razmišlja na veliko.

Novi PROACE CITY je s svojo funkcionalnostjo, raznolikostjo in dostopnostjo takorekoč popoln urbani kombi. Ponuja največjo nakladalno dolžino v svojem razredu in izjemno prostornino. Tako različica s kratko medosno razdaljo kot podaljšana verzija omogočata prevoz dveh evro palet.

Skupna nosilnost znaša eno tono, poleg tega pa je možno vleči tudi prikolico s poldrugo tono tovora. Na ta način boste vedno brez težav opravili svoje delo.
VEDNO V STANJU PRIPRAVLJENOSTI

Ker se zavedamo pommebnosti vašega posla, smo ustvarili PROACE CITY. Zasnovan je okoli vas in vaših potreb. Novi PROACE CITY je kombi, ki ponuja vse, kar pričakujete od znamke Toyota.

Preprosto praktičenPROACE CITY s svojo kompaktno zasnovo obožuje urbana okolja. Po zaslugi drsnih stranskih vrat in posebnih zadnjih vrat bo vaš tovor vedno na varnem in na dosegu rok. Smart Cargo System pa omogoča dodatno povečanje prtljažnega prostora za 1,3 metra dolžine in 0,4 m3 prostornine.

V coni udobja tudi na deluPROACE CITY se ponaša s prostorno kabino, pregledno nadzorno ploščo in udobnimi sedeži. Za njegovim volanom se boste ne glede na dolžino vaše poti počutili odlično. Zložljivi srednji sedež v sprednji vrsti lahko ustvari funkcionalno delovno površino, na katero boste lahko položili prenosni ali tablični račiunalnik.

Ko potrebujete še več prostoraPROACE CITY ponuja prilagodljivo notranjost. Smart Cargo System ustvarja dodatno širino in prostornino, zaradi katere lahko prepeljete še več tovora in prtljage. Poseben merilnik Smart Load pa prikaže, če ste slučajno prekoračili največjo dovoljeno nosilnost.

Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v Avto Aktiv
Spoznajte več

Galerija