Proace City Verso Hero

PROACE CITY VERSO

Vsak potnik šteje

Potujte v prvem razredu

Zaživite polno življenje. Proace City Verso je elegantno in prostorno kompaktno vozilo, popolno za prevoz strank ali družinske izlete. Ima pametno modularno notranjost in ponuja več možnosti pogonskega sklopa, vključno z električnim.

Travel first class

Vsestranskost in modularnost

Prostor po vaši meri

Prostoren Proace City Verso, ki združuje elegantno oblikovanje in izjemno zmogljivost, lahko sprejme do sedem potnikov na posameznih sedežih ali sedežnih klopeh. Enostavno se prilagodi potrebam vožnje, saj je primeren za različne kombinacije potnikov in prtljage, s čimer na novo opredeljuje prilagodljivost vozil za prevoz potnikov.

  • Pogonski sklopi

    Pogon za vaš življenjski slog 

    Vozite po svoje. Proace City Verso je na voljo z vrsto naprednih pogonskih sklopov, primernih za vsak življenjski slog, od inovativnega in učinkovitega električnega pogona do naprednih bencinskih in dizelskih motorjev.

A Proace City Verso ready for the next trip

Tehnologija

Zabavno, umirjeno in povezano 

Ne glede na to, ali ste na poti v službo ali na zabavo, je s povezanim kokpitom Proace City Versa vsaka vožnja enostavnejša, varnejša in prijetnejša. Ta resnično digitalni prostor z neprimerljivo jasnostjo zaslona in neštetimi možnostmi prilagajanja združuje celovito funkcionalnost in intuitivno enostavnost uporabe.

The Proace City Verso’s connected cockpit

Varnost

Varen, varnejši, najvarnejši

Proace City Verso je opremljen z vrhunsko varnostno tehnologijo, ki vas podpira na poti. Toyotini varnostni sistemi predstavljajo celovit sklop tehnologij aktivne varnosti, ki 24 ur na dan, 7 dni v tednu skrbi za varnost vas in drugih udeležencev v prometu. Proace City Verso vas varuje tako v mestu kot na ostalih cestah.

Dodatna oprema

Prilagojeno vašemu življenjskemu slogu

Toyotina obsežna ponudba originalne dodatne opreme bo poskrbela za vse vaše potrebe. Za vozilo Proace City Verso je na voljo vse od nosilcev za kolesa do strešnih kovčkov.  

A Proace City Verso with its rear doors open