AYGO X


VEČJI, DRZNEJŠI


Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light ...
Zapri
Pokaži pravno obavestilo

VEČJI, DRZNEJŠI


Najboljše stvari so v majhnih stekleničkah. Aygo X je malček, ki ga dobesedno razganja od samozavesti in ponosa. Z zasnovo karoserijskega križanca, ki ponuja visok položaj za volanom, postavlja svoja pravila in v svet mestnih avtomobilov vnaša svežino in ekskluzivnost.OBLIKA

Najbolj vroči karoserijski križanec v mestu

Toyota Aygo X je avtomobil, ki s svojo drzno obliko povzroča mestno vročico. Njegova prefinjeno izrazita dvobarvna zasnova izžareva izvirnost in igriv značaj. Osupljiva 45,72-centimetrska (18-palčna) lita platišča in poudarjeni kolesni loki zagotavljajo samozavestno držo in mogočnost. Sodobni žarometi LED pa vam vedno osvetlijo pot.
AYGO X AIR

Vožnja pod modrim nebom in svoboda duha.

Svež zrak je simbol popolne svobode. Ko odprete platneno streho Ayga X Air, se s svojimi čutili povežete z mestnim utripom. Občutite toploto sonca na svojem obrazu, veter v laseh in uživajte v prizorih in zvokih živahnega mestnega življenja okoli vas. Pustite, da vas, medtem ko križarite po mestu, preplavi svetloba.
POVEZANOST

Sinhroniziran z vami in z vašim mestom

Aygo X je precej več kot zgolj mestni avtomobil. Pravzaprav je podaljšek vašega življenjskega sloga. Povezava Toyota Smart Connect skrbi za brezhibno sinhronizacijo vašega telefona in avtomobila, ki ponuja tudi brezžično polnjenje. Velik 22,86- centimetrski (9-palčni) visokoresolucijski zaslon, ki je občutljiv za dotik, prikazuje vse, kar potrebujete. S pomočjo navigacije v oblaku se boste lahko izognili mestnim zastojem, parkirni asistent pa bo poskrbel za učinkovito parkiranje. Za daljinsko upravljanje številnih funkcij je na voljo tudi aplikacija MyT. Aygo X je kot vaš pametni telefon na kolesih.


KATERA JE VAŠA ZAČIMBA?


Začimbe utelešajo pustolovski duh. Vsaka začimba na svoj način dušo napolni z energijo - od strastnega čilija do sofisticiranega ingverja.RDEČA CHILI
Drzen in strasten
Pustolovski čili je začimba, ki izžareva drznost. Navdahnjen z nepričakovano pekočim odtenkom najbolj ognjevite začimbe, Aygo X v rdeči barvi Chili prisega na drugačnost in upa, da se počutite žive. Zato vedno ponuja zabavo na odprti cesti.
ZELENA CARDAMOM
Sofisticiran in prefinjen
Kardamom je ena izmed najbolj prefinjenih začimb, ki s svojo unikatno aromo vedno preseneča in razvaja čutila. Aygo X v zeleni barvi Cardamom odseva kakovost in navdušuje s sofisticiranostjo in originalnostjo. Z Aygom X v zeleni Cardamom boste zagotovo uživali v življenju.
BEŽ GINGER
Topel in eleganten
Ingver ponuja subtilnost in kompleksnost, s katerima ogreje duha in vzbudi različne občutke. Aygo X v barvi bež Ginger vzbuja občutek odločnosti in daje samozavest, da se vedno peljete po svoji lastni poti.
MODRA JUNIPER
Kreativen in prodoren
Brin je s svojo ostrino, jasnostjo in živahnostjo vedno usmerjen k cilju. Tak je tudi Aygo X v modri barvi Juniper. Odpira pot svobodi misli, spodbuja ustvarjalnost in zagotavlja občutek optimizma.
Doživite karoserijskega križanca Toyota Aygo X

Odkrijte Aygo X s pomočjo posebne aplikacije navidezne resničnosti. Prenesite aplikacijo in si oglejte, kako avtomobil izgleda z vseh zornih kotov - na vašem dovozu, v vaši garaži ali celo v dnevni sobi. Če želite prenesti aplikacijo, lahko na spodnjih povezavah obiščete spletni trgovini App Store ali Google Play.


Prenesite v App Storu Prenesite v Google Play