OBČUTITE POPOLNO BREZSKRBNOST - DO 10 LET JAMSTVA TOYOTA RELAX

TOYOTA ФИНАНС

TOYOTA RELAX vam prinaša brezskrbne poti:

Do 10 let brezskrbnosti

Do 200.000 km

Redni servisni pregledi

10 let jamstva pnevmatik

Toyota Eurocare - 10 let jamstva

ZAGOTOVITE SI BREZSKRBNE POTI Z NOVIM PROGRAMOM JAMSTVA

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Po preteku tovarniške garancije vam nudimo možnost, da se brezplačno vključite v program jamstva Toyota Relax*. Kot dokaz kakovosti, zanesljivosti in vzdržljivosti naših vozil vam po vsakem rednem servisu ponujamo brezplačno popravilo vozila v primeru morebitne okvare  (vse do starosti vozila do 10 let ali 200.000 km),  pod pogojem, da vaš avtomobil servisirate pri pooblaščenem partnerju Toyota.

Toyota relax

Vsak servis prinaša dodatno brezskrbnost

Servisiranje pri pooblaščenem partnerju Toyota pomeni, da bodo za vaš avtomobil skrbeli izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki, ki pri svojem delu uporabljajo izključno originalne rezervne dele.

 

Naročite se na servisToyota Relax

OHRANITE BREZSKRBNOST ZA VAŠ AVTOMOBIL

Program jamstva Toyota Relax je razvit z namenom, da brezplačno odpravi vaše skrbi v primeru okvare vašega vozila. Aktivira se skladno s splošnimi pogoji** v trenutku, ko vozilo opravi redni servisni poseg v okviru uradne mreže Toyota Adria in velja do naslednjega rednega servisa, ki ga je potrebno opraviti zaradi starosti vozila oziroma prevoženih kilometrov, kar nastopi prej, skladno s pogoji vzdrževanja, navedenimi v servisni in garancijski knjižici za vaše vozilo.

 

Ugodnosti program jamstva Toyota Relax lahko uveljavite v primeru okvare mehanskih, elektronskih ali električnih komponent vašega vozila, ki jih je mogoče pripisati napakam v postopku izdelave oziroma montaže. 

ALI VAŠ AVTOMOBIL IZPOLNJUJE POGOJE ZA VKLJUČITEV V PROGRAM JAMSTVA TOYOTA RELAX?

Vsi modeli vozil Toyota, ki ustrezajo pogojem, bodo po vsakem rednem servisu v pooblaščeni Toyota mreži vključeni v program jamstva Toyota Relax.

Program jamstva Toyota Relax se aktivira in prične veljati po opravljenem rednem vzdrževanju, kot je opisano zgoraj, in sicer za vozila, ki izpolnjujejo vse naslednje pogoje:

  • vozilo je registrirano znotraj regije Toyota Adria (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora in Kosovo) in je bilo izdelano za evropsko tržišče,
  • vozilo ni starejše od 10 let,
  • vozilo nima več kot 200.000 prevoženih kilometrov,
  • Vozilo ima opravljen reden servis po planu vzdrževanja Toyota.

 

Toyota Relax

TRAJANJE PROGRAMA JAMSTVA TOYOTA RELAX

Program jamstva Toyota Relax bo veljaven od dneva opravljenega servisa do datuma naslednjega servisa, torej za en servisni interval. Za več informacij se obrnite na vašega pooblaščenega partnerja Toyota, oziroma v navodilih za uporabo preverite, kakšni so servisni intervali za vaš avtomobil.

 

Q&A 

Ugodnosti programa Toyota Relax lahko uveljavite v primeru okvare, mehanskih, elektronskih ali električnih komponent vašega vozila, ki jih je mogoče pripisati napakam v postopku izdelave oziroma montaže. Ob spoštovanju splošnih pogojev je lastnik vozila z aktivnim programom Toyota Relax upravičen do brezplačnega popravila skladno s pogoji kritja programa Toyota Relax.

Za kakršna koli vprašanja glede kritja programa Toyota Relax ali morebitna dodatna pojasnila se obrnite na pooblaščenega Toyotinega prodajalca/serviserja, pri katerem ste opravili vzdrževanje vozila in aktivirali program Toyota Relax.

Podlaga za aktiviranje kritja programa Toyota Relax je vzdrževanje vozila v rednih, predpisanih intervalih, kot jih je določil proizvajalec, pri vašem izbranem pooblaščenem servisnem partnerju Toyota.

Program Toyota Relax se lahko aktivira ob opravljenem rednem vzdrževanju in spoštovanju splošnih pogojev programa Toyota Relax, kritje programa pa traja en servisni interval, kakršnega je proizvajalec predpisal za vaše vozilo.

Program Toyota Relax se lahko obnovi in s tem ponovno aktivira ob vsakem predpisanem rednem vzdrževalnem posegu pri izbranem pooblaščenem servisnem partnerju Toyota in velja do naslednjega rednega vzdrževalnega intervala, kakršen je predpisan za vaše vozilo, vse ob upoštevanju  splošnih pogojev.

Program Toyota Relax velja za vozila registrirana znotraj regije Toyota Adria (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora in Kosovo). 

Program Toyota Relax vključuje brezplačno popravilo, vključno s stroškom dela, nadomestnimi deli/komponentami, elementi in materiali, ki se uporabljajo v uradni prodajno/servisni mreži Toyota. Deli se v sklopu programa lahko popravijo ali zamenjajo, skladno z navodili za popravilo proizvajalca.

 

Program Toyota Relax se lahko koristi le v okviru mreže pooblaščenih serviserjev vozil Toyota. Za vse podrobnosti se obrnite na pooblaščenega partnerja Toyota. Vsa določila lahko preberete tudi v splošnih pogojih.

*Po preteku tovarniške garancije (3 leta ali 100.000 km) ima stranka možnost po opravljenem rednem servisu pri pooblaščenem partnerju Toyota pridobiti jamstvo Toyota Relax za obdobje enega servisnega intervala, dokler vozilo ne dopolni starosti 10 let, oziroma ima prevoženih 200.000 km (kar nastopi prej).

** Vse informacije glede servisnega intervala za vaše vozilo in programa Toyota Relax preverite pri pooblaščenem partnerju Toyota ali v splošnih pogojih uporabe na spodnji povezavi.