Posebna ponudba

RAV4 predstavlja unikatno kombinacijo prostornosti, udobja, moči in terenskih zmogljivosti. Platforma TNGA je oblikovalcem omogočila, da so ustvarili avtomobil izjemno atraktivne zunanjosti in notranjosti, ta pa hkrati zagotavlja še več udobja in prostora za potnike in prtljago. Rezultat je zmogljivi športni terenec, s katerim se lahko odpravite kamorkoli. Na poti boste vedno na varnem, hkrati pa boste uživali v vsakem trenutku.

Na voljo je že od 31.990 €* z vključenim bonom za financiranje.

Iz opreme Limited (4x2) izpostavljamo:

  • Bi-LED žarometa s samodejno nastavitvijo višine snopa
  • Samodejna klimatska naprava z dvopodročnim delovanjem
  • Bluetooth® sistem za prostoročno telefoniranje
  • Toyota Touch 8” multimedijski prikazovalnik
  • Smartphone povezljivost (Apple Carplay in Android Auto)

     

Odpeljite vašo Toyoto in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.  

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

*Cena 31.990 € vključuje bon za financiranje in velja za RAV4, 2.0 VVT-iE, Limited, 2WD.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate Avto Aktiv SLO d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

Odkrijte številne prednosti, ki jih ponuja nakup avtomobila Toyota
Toyota zavarovanje

Paket storitve Toyota Eurocare

Nagrajujemo lojalnost
10 let jamstva za hibridno baterijo
Staro za novoZaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramoPovežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času.
Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo.
slide 5 AVTO AKTIV, Nova Gorica
Suzana Mozetič
+ 386 65 601 345
suzana.mozetic@avto-aktiv.si